Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fugleudstilling

16/10/2021 @ 10:00 - 17/10/2021 @ 16:00

DKK30

Fugle udstilling 2021
Marskens Fugleforening Tønder, glæder sig til igen, efter lang Corona nedlukning, at kunne præsentere årets fugle udstilling, der traditionen tro afholdes i ”Schweitzer Halle ”Tønder Kulturhus.
Marskens Fugleforening er en forening med faste traditioner, udstillingen har igennem årene ligget fast omkring midt oktober (weekend uge 41). Foreningen har eksisteret i 45 år, udstillingen har gennem årene ændret sig en del, fra den spæde start, hvor der kun var fugle med, til det den er i dag, en oplevelse for hele familien med meget andet end fugle.
Gennem lang tid, har foreningens medlemmer lagt et kæmpe arbejde i at gøre udstillingen i Tønder til noget helt specielt, der gerne skulle blive en enestående oplevelse for alle besøgende. Alle sejl er sat, til en spændende og flot fugle og hobby udstilling i ”Schweizer Halle” Tønder Kulturhus Ribelandevej 39 Tønder, lørdag d. 16. oktober og søndag d.17. oktober, udstillingen er åben for besøgende lørdag fra kl. 10.00 – 17.00 og søndag fra kl. 10.00 – -16.00 entre voksne 30,-kr. Børn ifølge voksne gratis. Hele Kulturhuset vil komme til at summe af fuglelyde og aktiviteter.
Der vil i den store sal være fugleudstilling, bestående af medlemmernes fugle, spændende fra de mindste tropefugle, due, vagtler, kanariefugle, undulater, dværg papegøjer til de større parakitter/papegøjer, et bredt udsnit af fugle arter der holdes under beskyttede forhold vil være repræsenteret, en enestående oplevelse i lyd og farver.
I foyer vil du møde hobby/kunsthåndværkers salgsstande med bl.a. drejede træ ting/figurer, havefigurer, kort/smykker, strikkede ting, blomsterbinder og fotograf Tirza Tiffany med udstilling af billeder og et lille fotostudie hvor der vil være mulighed for at få taget billeder, måske af børn, børnebørn eller familie, (julen nærmer sig) så det kunne måske være en god gave ide.
I lille sal vil der igen være en Orkide udstilling med salg af orkideer, her vil der være mulighed for at få råd og vejledning om orkideer, desuden vil der bl.a. være biavlere m. levende bier(selvfølgelig bag glas), Senior center’s træværksted og salg af smykker m.m.
Der vil som altid være cafeteria hvor der er mulighed for at nyde kaffen m. et stykke hjemmebagt lagkage eller et par pølser og sodavand.
For de spille lystne vil der være en stor spændende tombola.
Der er lagt op til en spændende weekend i Tønder Kulturhus med noget til hele familien, farvestrålende fugle, spændende hobby arbejder og lidt godt til ganen, snyd ikke dig selv for denne oplevelse.

Detaljer

Start:
16/10/2021 @ 10:00
Slut:
17/10/2021 @ 16:00
Pris:
DKK30

Arrangør

Marskens Fugleforening Tønder
Telefon
51227776
E-mail
kajrth@bbsyd.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Schweizer Halle – Tønder Kulturhus
Ribelandevej 39
Tønder, 6270
+ Google Maps
Telefon
51227776
Se Sted hjemmeside