Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Haslev Fuglevenner udstilling 2017

30. september 2017 @ 0:00 - 1. oktober 2017 @ 0:00

Gratis

Haslev Fuglevenner
inviterer til vores årlige udstilling,
og dette vil foregå lørdag d. 30. september & søndag d. 1. oktober 2017 i
Haslev Seminariums festsal, Kultunariet, Søndergade 12, 4690 Haslev.
Vi har godt nok ikke noget Franz Jäger pengeskab stående med millioner, men alligevel, vil den berømte Olsen Banden kigge forbi i deres berømte originale Chevrolet Bel Air 1959, brugt i Olsen Banden filmene 8-9-10-11-12 og 13 lørdag d. 30. september kl. 14.00 for at åbne udstillingen
Der vil på udstillingen være et bredt udvalg af fugle fra det meste af verden. Både Sydamerika, Afrika, Asien og Australien er repræsenteret
Haslev Fuglevenner har mange dygtige fugleholdere, så der vil også være mange spændende opdræt som bliver præsenteret på udstillingen.
Som Gæsteudstillere har vi i år kunstmaler Susanne Hermansen som viser hendes utrolige flotte malerier, og er man til Kryb og kravl kommer Jungle Fever, Rønnede med en af Danmarks største fugleedderkopper, firben, gekkoer, agamer og andre sjove ting. Peter Jensen, Fensmark, laver en fin lille udstilling med forskellige frøer.
RL-Frø vil være til stede under hele udstillinger, med en stor foderstand, med næsten alt i tilbehør til vores vingede venner.
Vores Cafeteria vil være åben under hele udstillingen, hvor vi serverer blandt andet vores landskendte lagkage med tilhørende kaffe.
Børne konkurrencer er der også blevet plads til med fine præmier.
Vores tombola er igen et overflødighedshorn af lækre gevinster.
Så grib familien under vingebenet og besøg vores flotte udstillingen. Vores dygtige medlemmer vil være til stede under hele udstillingen og besvare eventuelle spørgsmål.
lørdag d.30. september fra 14-18 søndag. d.1. oktober fra 10-16
UDSTILLINGEN ER GRATIS
Vi glæder os til at se jer alle sammen …..

Detaljer

Start:
30. september 2017 @ 0:00
Slut:
1. oktober 2017 @ 0:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.haslevfuglevenner.dk/

Arrangør

Haslev Fuglevenner
Hjemmeside:
www.haslevfuglevenner.dk